Форум: О статьях

Сергий Стадник
пользователь
православный Латвийская Православная Церковь

Сообщений: 1
Дата регистрации: 19.07.2014
Умягчение злых сердец
19.07.2014 18:29:14

Согласно распеву Свято-Елизаветинского монастыря. Минск. В тексте статьи "Умягчение злых сердец", редакция от 21.08.2013 вкрались неточности и опечатки. Далее привожу исправленный текст тропаря.

Умягчи злые сердца наша, Богородице, и напасти ненавидящих нас угаси, и всякую тесноту души нашея разреши, на Твой бо святый образ взирающе, Твоим страданием и милосердием о нас умиляемся и раны Твоя лобызаем, стрел же наших, Тя терзающих, ужасаемся. Не даждь нам, Мати Благосердная, жестокосердие наше и от жестокосердия ближних погибнути, Ты бо еси воистину злых сердец Умягчение.

Далее привожу скопированный текст как он есть в статье. Умягчи наша злая сердца, Богородице, и напасти ненавидящих нас угаси, и всякую тесноту души нашея разреши, на Твой бо святый образ взирающее, Твоим страданием и милосердием о нас умиляемся и раны Твоя лобызаем, стрел же наших, Ты терзающих, ужасаемся. Не даждь нам, Мати Благосердая, в жестокосердии нашем и от жестокосердия ближних погибнути, Ты бо еси воистину злых сердец Умягчение.

Ответить